標題: 你覺得中英文科的成績係預料之內or預料之外高or預料之外低 ??? [打印本頁]

作者: alex20041051    時間: 2009-8-8 10:04 PM     標題: 你覺得中英文科的成績係預料之內or預料之外高or預料之外低 ???

你覺得中英文科的成績係預料之內or預料之外高or預料之外低 ???
作者: shutupXD    時間: 2009-8-8 10:08 PM

中文係32333~>3  同預期一樣....
ENG 4433~>3  細分同預期一樣....仲以為有4...不過3左
作者: abc281007    時間: 2009-8-8 10:54 PM

預料之內
中文:44**5-->5
閱讀唔敢估,作文聆聽口試都估中,綜合以為得level 4

英文:4444-->4
諗住writing有5,oral得3,其他差唔多
作者: 小齊    時間: 2009-8-9 12:04 AM

預料之外高:中文
4315*5*
reading平時係學校唔合格,,但係有4......
作文低左d~平時4up
listening甘唔多la
speaking高左ge~我自發言左4,5次.....唔知marker係咪覺得我好有pt.....
paper5平時lv 4-5,,高左d~

預料之內:英文
4555*
speaking有d surprise ge~
作者: 肥豬紅    時間: 2009-8-9 12:35 AM

中文好意外,,
我f1開始到f5,,中文合格得4次"
我重以為一定吾系llevel1就系level2,,
點知level4左,,
writing好意外level5*
reading就level3 ,,
綜合level 3,,
listening level2
speaking level5*,我重以為會吾合格- -

eng,, 3443 --> 3
下年retake- -!   我覺得at least level 4 - -!~!!
作者: alex20041051    時間: 2009-8-9 12:52 AM     標題: 回覆 #5 肥豬紅 的帖子

引用:
原帖由 肥豬紅 於 2009-8-9 12:35 AM 發表

中文好意外,,
點知level4左,,
綜合level 3,,
speaking level5*,我重以為會吾合格- -

eng,, 3443 --> 3
下年retake- -!   我覺得at least level 4 - -!~!!
hope you can get level 4 in Eng
作者: michaelim    時間: 2009-8-9 12:58 AM

英文出入差好遠
預5~5* 而家得..
中文 差唔多啦..都係預5等左右(其實MOCK 5*)
而家 5* 5* 333 => 4
作者: 1二3四5六    時間: 2009-8-9 01:57 AM

其實overall同自己預既一樣 不過d細分就

中文
預計: 44545 4
結果: 53525 4

英文
預計: 4454 4
結果: 3444 4
作者: 小尾    時間: 2009-8-9 11:44 AM

高左@_@
中英都係預level 3
最後:
中:53535* =4
英5443      =4
開心到喊
作者: victory09511    時間: 2009-8-9 01:19 PM

引用:
原帖由 肥豬紅 於 2009-8-9 12:35 AM 發表
中文好意外,,
點知level4左,,
綜合level 3,,
speaking level5*,我重以 ...
真係好嫉妒你,我writing次次5*今次竟然只得5
作者: kawaibo    時間: 2009-8-9 01:36 PM

中文預計
23234->3
中文實際
13133->2

英文預計
1334->3
英文實際
2323->3

中文其實一直都考得唔錯,
但考完ce中文之後都覺得麻麻地,
我諗都有lv3,
結果得lv2;
英文其實一向都係普普通通,
如果發揮最好o既水準個話都係得lv3,
依家英文只係細分同我預計唔同之外,
但整體成績都係我預計之內。
作者: catter_kir    時間: 2009-8-9 05:30 PM

我諗住中文4, 英文5
不過出黎唔同分, 預料之外
作者: searching    時間: 2009-8-9 05:31 PM

中文:lv4  45*23
第一次作文咁好,平時經常唔合格,真係意料之外中既之外
聆聽平時好差,綜合係學校次次係低過20
之前諗住博lv2都偷笑
英文:lv4  5552
意料之中
作者: kia雄    時間: 2009-8-9 05:31 PM

中文係unexpected 
55*5*45*=5*
reading 考完果日好灰 因為第一日考試太緊張 後面果d好多都亂做
綜合又以為自己格式錯哂 點知2份卷都唔錯
list同writing同係好有信心 反而speaking 遇5~5* 點知得4
overall5*左都好開心

english就係遇左
45*55*=5
考完都知自己會衰係份reading度 唉
作者: flycat    時間: 2009-8-9 06:15 PM

中文 意料之外好
*243*=4
卷一諗著1lv,點知星左-v-嚇鬼死
綜合今次做都好有信心
不過overall 冇諗過4,因為不嬲都係合格邊緣,所以今次係有進步

英文 意料之中好
*5*5=5 \口/
點解唔俾星星我呢??
作者: ce2009    時間: 2009-8-9 06:46 PM

中文意料之中,但細分同預期不一樣
4*4**=*
英文意料之外好,但細分同預期一樣
555*=*

作者: 11AL考生    時間: 2009-8-9 06:49 PM

中文諗住lv4
最後..........

英文諗住lv4以上
最後lv4
冇諗過oral 都係lv 4
因為英文oral lead 住人講, 照計應該冇*都有5
作者: fghjukiluik    時間: 2009-8-9 08:16 PM

差唔多.....
作者: sky2468    時間: 2009-8-9 08:36 PM

預計
中文
12424 2
41525 3
英文
4234 4
3244 3
=]中文writing + oral off topic 英文writing off topic =]

作者: haha831    時間: 2009-8-9 10:48 PM

中文弱读。。。。所以reading2咗
英文弱听。。。。所以listening2咗
所以预料之内
作者: kay40    時間: 2009-8-9 11:45 PM

英文是很正路地5544=>lv4
不過中文就高過預期
考mock時 卷二四五炒到慘不忍睹
不過靠卷一三都拉到60幾
所以本來以為會是 5*45*33==>lv4
點知turn out有 4555*5*==>5*
超開心喔!!!如果冇左粒星 可能我的中六會不一樣...
作者: 肥豬紅    時間: 2009-8-10 12:24 AM

引用:
原帖由 victory09511 於 2009-8-9 01:19 PM 發表

真係好嫉妒你,我writing次次5*今次竟然只得5
傻既 ;]   我岩岩同你相反,,我次次刀系level 2 xd!
作者: theo    時間: 2009-8-10 02:09 PM

中高英低喎........點揀好?

歡迎光臨 小卒資訊論壇 (http://lsforum.net/board/) Powered by Discuz! 6.0.0