本區搜索:
Yahoo!字典

[Phy] 09 Phy 問grade~

09 Phy 問grade~

剛做了09 Phy的卷, 分數如下:

Paper 1: 64/90
Paper 2: 43/45

有冇B?

謝謝~

2010 HKCEE ENG CHI MATH PHY CHEM BIO ECON AMATH
2012 HKALE UE CLC ECON PA BS

無B, C頭咁上下

計返, 你LQ個到只有7成, PHY拎B 都差不多要去到7成7 以上

應該有啦   MC第1次做就43條?

其實09份Paper 1算唔算難? (我個人覺得一般)
2010 HKCEE ENG CHI MATH PHY CHEM BIO ECON AMATH

回覆 #2 iVanxX 的帖子

80%冇B?

引用:
原帖由 iVanxX 於 2010-4-17 05:14 PM 發表
無B, C頭咁上下

計返, 你LQ個到只有7成, PHY拎B 都差不多要去到7成7 以上
但overall..8成la wo-.-
phy 唔係8成2就A架LA咩?

引用:
原帖由 夜月 於 2010-4-17 05:15 PM 發表
應該有啦   MC第1次做就43條?
係=_=
不過有1條咁大把之前個fd問, 所以做過~ XD

引用:
原帖由 xchange 於 2010-4-17 05:19 PM 發表

但overall..8成la wo-.-
phy 唔係8成2就A架LA咩?
82%  未必A

回覆 #8 夜月 的帖子

b at least 要幾多?
76%夠唔夠?

引用:
原帖由 夜月 於 2010-4-17 05:21 PM 發表

82%  未必A
咁真係要85%先a到?
我聽人講話近幾年條curve跌左少少

重要聲明:小卒資訊論壇 是一個公開的學術交流及分享平台。 論壇內所有檔案及內容 都只可作學術交流之用,絕不能用商業用途。 所有會員均須對自己所發表的言論而引起的法律責任負責(包括上傳檔案或連結), 本壇並不擔保該等資料之準確性及可靠性,且概不會就因有關資料之任何不確或遺漏而引致之任何損失或 損害承擔任何責任(不論是否與侵權行為、訂立契約或其他方面有關 ) 。