本區搜索:
Yahoo!字典

2010 CE ENG 問分/問GRADE 集中討論區

2010 CE ENG 問分/問GRADE 集中討論區

請於此帖集中討論 2010 CE ENG 「拿到幾多分」、「拿到乜野Grade」、「幾多分有乜野Grade」、「全卷要幾多分先 A/B/C/D/E 到」等題目,多謝合作。

如欲前往其他分區,請到此帖瀏覽:
http://lsforum.net/board/thread-133748-1-1.html

err... Anyone here?
How many marks are needed to get an A?

今日個2張paper,, 唔理住啦...
感覺上做得比想像中差...

想問下,, listening grade...
幾多有lv4?? lv5??

如果Reading同Writing都係Level 5, 有冇機會拉返個5*返黎?

引用:
原帖由 kwokpo_0311 於 2010-5-7 05:27 PM 發表
如果Reading同Writing都係Level 5, 有冇機會拉返個5*返黎?
有!
listening 30%, speaking 15%
呢2張paper一定要5*

引用:
原帖由 TCYT_29 於 2010-5-7 05:29 PM 發表

有!
listening 30%, speaking 15%
呢2張paper一定要5*
謝謝你 =]
另外SBA都已經計左15%

引用:
原帖由 kwokpo_0311 於 2010-5-7 05:32 PM 發表

謝謝你 =]
另外SBA都已經計左15%
我地MISS冇講SBA個分

引用:
原帖由 TCYT_29 於 2010-5-7 05:34 PM 發表

我地MISS冇講SBA個分
下...
要簽名作實架喎

雖然我地中文都冇講xd

但係老師話sba只係要黎調解個分
姐係sba同oral果d差太遠就拉高/拉低oral個分

引用:
原帖由 kwokpo_0311 於 2010-5-7 05:37 PM 發表

下...
要簽名作實架喎

雖然我地中文都冇講xd
佢話可能會有D更改...
因為班班ge老師俾分標準點都會有少少出入...

重要聲明:小卒資訊論壇 是一個公開的學術交流及分享平台。 論壇內所有檔案及內容 都只可作學術交流之用,絕不能用商業用途。 所有會員均須對自己所發表的言論而引起的法律責任負責(包括上傳檔案或連結), 本壇並不擔保該等資料之準確性及可靠性,且概不會就因有關資料之任何不確或遺漏而引致之任何損失或 損害承擔任何責任(不論是否與侵權行為、訂立契約或其他方面有關 ) 。