本區搜索:
Yahoo!字典

投票項目 ( 單選 ) 參與人數 547

1. below 10
2. 10-15
3. 16-20
4. 21-25
5. 26-30
6. 31-35
7. 36-40
8. 41-45
9. 46-50
10. 51-55
11. 55-50

[投票] 大家BIO MC 岩幾題??分享下拎咗咩GRADE ~

大家BIO MC 岩幾題??分享下拎咗咩GRADE ~

大家BIO MC 岩幾多題?

我岩42-43 ~

BTW,大家分享下拎咗咩GRADE ~

錯11.........今次錯果D都叫做wrong concept ....所以都幾服
識既都叫岩左

大家係邊度搵答案對?

回覆 #3 kwokpo_0311 的帖子

andy tse 出咗ANS ~ 小卒D POST 有...

47/60, 有2-3題錯得好唔抵, 有題ovulation既日子填錯做menstruction既日子~

引用:
原帖由 tyty 於 2010-5-12 02:31 PM 發表
andy tse 出咗ANS ~ 小卒D POST 有...
我都知 但其實係堅定流= =??

引用:
原帖由 kwokpo_0311 於 2010-5-12 02:32 PM 發表

我都知 但其實係堅定流= =??
我諗應該堅掛...

引用:
原帖由 tyty 於 2010-5-12 02:35 PM 發表

我諗應該堅掛...
算啦都考完, 對完ANS都改變唔到事實
大家覺唔覺今年份MC好陰?

回覆 #8 kwokpo_0311 的帖子

覺 有幾題到宜家都唔明

引用:
原帖由 fishbiscuit123 於 2010-5-12 02:42 PM 發表
覺 有幾題到宜家都唔明
係囉...
例如30, 43, 59我都唔明

重要聲明:小卒資訊論壇 是一個公開的學術交流及分享平台。 論壇內所有檔案及內容 都只可作學術交流之用,絕不能用商業用途。 所有會員均須對自己所發表的言論而引起的法律責任負責(包括上傳檔案或連結), 本壇並不擔保該等資料之準確性及可靠性,且概不會就因有關資料之任何不確或遺漏而引致之任何損失或 損害承擔任何責任(不論是否與侵權行為、訂立契約或其他方面有關 ) 。