本區搜索:
Yahoo!字典

[中文] 中文科求檔帖

求啟思F.6 Mock Papers/QB及教圖所有Mock paper, QB既資源
有resources exchange, 請pm, 謝謝!

求教圖,啟思中文Quesion Bank和模擬試卷
請send去[email protected]

有哂以上的野~ 請PM換 ;D
我要:
HKCEE+AL PAST PAPER:  中文, ENGLISH,   Integrated Humanities (chinese ) (CE), LS (AL)   <有Full solution, tapescript + audio (mp3/wmv)>

hkep chinese, hkep history, hkep economics, mahattan geog, oup bio+phy or jing kung chem  teacher ac/ resources

Thanks

中文DSE卷一-卷五既答題技巧

有冇新高中中國語文應試系列模擬試卷ans

有冇新高中中國語文應試系列模擬試卷ans

MSN: [email protected]

我都想要文憑試應試練習一本通答案
求人比我...

我同樓上一樣都好想要DSE應試練習+ans
希望大家可以幫幫忙~^^
Email: [email protected]
thx!!><

引用:
原帖由 kiyiptsang 於 2011-1-28 11:00 PM 發表

我都要呀..
還有朗文和教圖~~
我也想要thx you

仲有al 的 pp

有無人有2009高考既中化聆聽Marking 呀
我自己喺屋企做完..
但係無marking對答案..好痛苦呀><

我想要
教圖既聆聽卷+mp3
謝謝

求高中中文文憑試應試練習一本通  依家已經做完 等緊答案對~~唔該哂各位

msn:[email protected]

我想要啟思新高中中國語文中四下<<新聞閱讀與寫作>>ge聆
聽材料,急求~~~~~~~~~~~麻煩大家幫幫手

另外我有應試練習一本通ge部份答案,但唔係好識擺上黎,求教~

求新高中中國語文應試系列模擬試卷 ANS

email: [email protected]

新高中中國語文新編第一冊 notes

subject : 中文
level : CE  
years : 2007-2011
type : past paper + marking scheme

email : R[email protected]

重要聲明:小卒資訊論壇 是一個公開的學術交流及分享平台。 論壇內所有檔案及內容 都只可作學術交流之用,絕不能用商業用途。 所有會員均須對自己所發表的言論而引起的法律責任負責(包括上傳檔案或連結), 本壇並不擔保該等資料之準確性及可靠性,且概不會就因有關資料之任何不確或遺漏而引致之任何損失或 損害承擔任何責任(不論是否與侵權行為、訂立契約或其他方面有關 ) 。