本區搜索:
Yahoo!字典

[求助] 點樣APPEAL?

點樣APPEAL?

要經過D咩手續,程序,考評局先會接收今年CE既APPEAL

同時買埋份卷,係咪會有新舊marker既字跡?

帶埋cert 準考證果d 上eaa office , with reason 你就可以appeal 呢個詳情你睇番eaa website

買卷
如果呢份卷係手寫 咁係既
電腦既e.g 中英amaths 你可能會見到D 電腦TICK
有錯請指出^^

引用:
原帖由 sky2468 於 2011-8-4 10:14 AM 發表
帶埋cert 準考證果d 上eaa office , with reason 你就可以appeal 呢個詳情你睇番eaa website

買卷
如果呢份卷係手寫 咁係既
電腦既e.g 中英amaths 你可能會見到D 電腦TICK
我想買番份CHEM卷, 份卷會唔會有MARKER字跡 and 分紙(好似A Level 咁樣)?
同埋考評局有冇話買一科卷要幾錢?

引用:
原帖由 cty92318 於 2011-8-4 10:23 AM 發表
我想買番份CHEM卷, 份卷會唔會有MARKER字跡 and 分紙(好似A Level 咁樣)?
同埋考評局有冇話買一科卷要幾錢?
一科385 extra subject +$100
分紙會有 marker 字跡會有 大約係咁上下
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
有錯請指出^^

我都想買番份Chem卷,係咪一定要去灣仔?

引用:
原帖由 sky2468 於 2011-8-4 10:55 AM 發表

一科385 extra subject +$100
分紙會有 marker 字跡會有 大約係咁上下
又係一科385...之前買左3科A-LEVEL既卷,畀左598, 而家又要畀385...

如果唔夠18 要唔要家長同意etc.. thanks
2012 AL
AL Physics + AL Chemistry + AL Biology + AL Pure + CLC + UE

引用:
原帖由 Translocation 於 2011-8-4 11:25 AM 發表
我都想買番份Chem卷,係咪一定要去灣仔?
寄信都得 但建議你去灣仔 寫錯就唔好

re #6
唔需要- - 我16歲自已拎都係 上面果份ce
有錯請指出^^

引用:
原帖由 sky2468 於 2011-8-4 12:23 PM 發表

寄信都得 但建議你去灣仔 寫錯就唔好

re #6
唔需要- - 我16歲自已拎都係 上面果份ce
程序係點樣 要填咩form

積分覆核eng speaking...ok ma??

重要聲明:小卒資訊論壇 是一個公開的學術交流及分享平台。 論壇內所有檔案及內容 都只可作學術交流之用,絕不能用商業用途。 所有會員均須對自己所發表的言論而引起的法律責任負責(包括上傳檔案或連結), 本壇並不擔保該等資料之準確性及可靠性,且概不會就因有關資料之任何不確或遺漏而引致之任何損失或 損害承擔任何責任(不論是否與侵權行為、訂立契約或其他方面有關 ) 。