本區搜索:
Yahoo!字典

投票項目 ( 單選 ) 參與人數 34

1. 冇
2. 有,表埋白
3. 有,個呀sir feel到
4. 有,但個呀sir冇發現

[其他] del..................

del..................

del..............

難d lo, 如果無咩特別ge話, 因為對唔同年齡層黎講, 呀sir 真係無咩吸引力, 反而中學ge時候會對中環番工ge西裝男士有憧憬!

有時會覺得實習啊sir 好靚仔, 但係多數因為佢唔識教而覺得佢好廢, 分數大減.....

引用:
原帖由 k456456 於 2012-12-10 05:10 PM 發表
我鍾意果個就係實習啊sir,,佢教音樂,
我覺得佢靚仔得好特別,我第一眼見到佢就好留意佢,但係問其他人,人地又唔覺佢HANDSOME,佢又冇比女仔圍,所以我鍾意佢都幾有安全感.
唉....咁又係,點表白喎,情信好肉麻家嘛... ...
唔得架,師生戀,行內禁忌,你會害佢無左份工

引用:
原帖由 k456456 於 2012-12-12 05:46 PM 發表
但係佢係實習啊sir,佢實習完既話唔怕無左份工
不過我都抑制緊自己唔好鍾意佢
你整花左人地個底,人地以後點撈?

btw,你F幾?

引用:
原帖由 k456456 於 2012-12-12 08:31 PM 發表
Form5
算吧啦,上到大學大把

冇鍾意過~_~

引用:
原帖由 k456456 於 2012-12-15 05:24 PM 發表

其實教我MATHZ 個呀SIR 都知我鍾意果個實習呀SIR,
E+我個MATHZ 呀SIR 對我有D反感,
我E+同佢點親頭都扮睇我唔到
梗係啦!你究竟知唔知你自己做緊D乜野?

引用:
原帖由 k456456 於 2012-12-15 09:57 PM 發表
我都係單方面鍾2佢*喑戀姐
呢d即係叫單戀啦

引用:
原帖由 k456456 於 2012-12-15 10:30 PM 發表
我冇同MATHZ SIR 講我鍾意實習呀SIR,

只係無論係小息同上緊MATHZ 堂,我都好成日忣住實習呀SIR有冇經過,(小息我落去忣,上堂就忣住個window,佢同我同一層`,)好多次實習呀SIR出現,我偷望既時候,MATHZ SIR都留意到 ...
可能佢只是覺得你不專心上堂姐

引用:
原帖由 k456456 於 2012-12-16 07:42 PM 發表

我偷偷地鍾意佢姐,冇同佢講,唔算係單戀,雖然佢知我成日偷望佢
btw,我試過不停係咁溫書計數,專登搵d野做唔諗佢,
但係次次第2日返學,一見到佢又成日諗住佢,日日都repeat住呢個cycle.我諗我e世都遇唔 ...
識過另一件em35

引用:
原帖由 k456456 於 2012-12-20 04:21 PM 發表
我好慘
,佢走左喇,實習完
唉…
咁咪好

5會囉..

重要聲明:小卒資訊論壇 是一個公開的學術交流及分享平台。 論壇內所有檔案及內容 都只可作學術交流之用,絕不能用商業用途。 所有會員均須對自己所發表的言論而引起的法律責任負責(包括上傳檔案或連結), 本壇並不擔保該等資料之準確性及可靠性,且概不會就因有關資料之任何不確或遺漏而引致之任何損失或 損害承擔任何責任(不論是否與侵權行為、訂立契約或其他方面有關 ) 。