本區搜索:
Yahoo!字典

投票項目 ( 單選 ) 參與人數 144

1. 睇結果

23 (15.97%)

2. Herman yeung

28 (19.44%)

3. Koopa koo

31 (21.53%)

4. Wilson Liu

22 (15.28%)

5. Dick Hiu

23 (15.97%)

6. A.HO

4 (2.78%)

7. WL LEE

13 (9.03%)

[DSE] 最好數學補習老師選舉

最好數學補習老師選舉

好係指練習好,教學生動

115個人睇 得10幾人投 好似好少人補數

情況好激烈下

少少分享(PS:2013 數學5*):
1.KOOPA(上左cap stars):間中一個神技系幾勁,叻人會收益,但系就唔適合補底。廢話好多。筆記唔令。
2.WILSON(上左一期summer):教得OK,咩程度都可以跟到,而且比較唔悶,不過廢話都幾多。
3.HERMAN(F6全年跟佢):有skills,但冇咩神技,教得好齊全,筆記比較令,廢話比較少,學費平。
4.AHO(上左一期summer):冇咩skill,筆記唔令,好處系好多live,方便底子弱葛同學溫書。

引用:
原帖由 maryccc 於 2013-8-15 12:02 AM 發表
少少分享(PS:2013 數學5*):
1.KOOPA(上左cap stars):間中一個神技系幾勁,叻人會收益,但系就唔適合補底。廢話好多。筆記唔令。
2.WILSON(上左一期summer):教得OK,咩程度都可以跟到,而且比較唔悶,不過廢 ...
你建議補herman 定 wilson 好??

引用:
原帖由 coolhin1212 於 2013-8-15 12:05 AM 發表
你建議補herman 定 wilson 好??
我自己就中意herman多d,其實只系個人喜好……

回覆 6# coolhin1212 的帖子

Of Course HERMAN

暫時報一期Summer Koopa Koo
第一堂已經No Show , 之後仲有一堂都係No Show 仲要係FB 交代一聲就算
之後就拎佢張收據轉左去補Wilson Liu

上左接近四堂 , 感覺唔錯 , 講既野好易明 , 進度控制得幾好 , 係有時廢話多左小小

其他無補過唔知道

Koopa Koo has many great skills.
I have tried Wilson Liu, but he uses more complicated methods to do a MCQ

引用:
原帖由 CWK2012 於 2013-8-16 12:08 AM 發表
Koopa Koo has many great skills.
I have tried Wilson Liu, but he uses more complicated methods to do a MCQ
how about dick hui

dh個style幾啱我 但係想高d係咪要第二個?

引用:
原帖由 chansiuming99 於 2013-8-16 12:13 AM 發表
how about dick hui
dick hui筆記都幾有系統,
而且上堂唔悶, 但係好難得嘅, 係有趣得尼冇咩廢話!
佢D skills幾好用, 而且好入腦XD
利申:已補DH一年多~

有lv4水平
想拎5或以上補dick hui 定 koopa

回覆 5# maryccc 的帖子

如果數學想要拿到L3應該補什麼老師
都算是補低了
太多了老師,不知如何選擇

重要聲明:小卒資訊論壇 是一個公開的學術交流及分享平台。 論壇內所有檔案及內容 都只可作學術交流之用,絕不能用商業用途。 所有會員均須對自己所發表的言論而引起的法律責任負責(包括上傳檔案或連結), 本壇並不擔保該等資料之準確性及可靠性,且概不會就因有關資料之任何不確或遺漏而引致之任何損失或 損害承擔任何責任(不論是否與侵權行為、訂立契約或其他方面有關 ) 。