本區搜索:
Yahoo!字典

2013 HKDSE各科的Cut-off成績

引用:
原帖由 Dragon834 於 2013-8-31 09:57 PM 發表
想問下已經收倒分紙既人係咪要等足40日?定係少於40日已經收倒?
特別想問掛號收既人等幾耐.

利申 : 有appeal, 8月13號出result既人等到而家未有
7月19號已經收到佢寄黎話買佐卷,但係eaa8月24號已經寄出份卷同分紙

引用:
原帖由 hk56740 於 31-8-2013 10:28 PM 發表

7月19號已經收到佢寄黎話買佐卷,但係eaa8月24號已經寄出份卷同分紙
唔明紅字. 姐係你買卷之後另行收倒通知?

我收倒既只有一張證明我比左錢既黃色紙。冇收過任何其他print / non-print (e-mail/sms) 通知...
中大會計畢業 BAFS 小組私補按此查詢
BAFS資源集中帖按此

問埋先
HKEAA會有通知你 幾時寄份卷同分紙?
到而家為止未有任何EAA消息
我7月15買 但有APPEAL

我想問依家買得唔得 計起40日後啲卷可能燒毀左 但我係想appeal的 咁仲會唔會有人幫我覆核

我係來年考生
想問今年數據會唔會同下年差好遠
係唔係大約5%左右既分差

引用:
原帖由 a19738246 於 2013-9-2 03:56 PM 發表
我係來年考生
想問今年數據會唔會同下年差好遠
係唔係大約5%左右既分差
只要試卷難度相差不大,基本上分差唔會去到5%咁大
同埋14年既DSE卷未出爐,冇人會知出年有咩數據

引用:
原帖由 Dragon834 於 2013-8-31 10:32 PM 發表

唔明紅字. 姐係你買卷之後另行收倒通知?

我收倒既只有一張證明我比左錢既黃色紙。冇收過任何其他print / non-print (e-mail/sms) 通知...
我係寄信去買,當然都收到黃色紙

2013DSE CHEM BIO 5**

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

幫朋友upload, 2013DSE Bio, Math 5*, M1 5

補24樓圖

why there are 2 M2 ??
2015 DSE Best 5 33/35分   
3科5**(Maths,M1,Econ)+2科5*(English,History)
招收Econ私/Group補學生
知識與技巧並重
ECON:自制mock全skill 筆記
大學宏觀+微觀課程均奪最高A級
PM me ^_^

sorry!
當我們不再為考試的分數而學習時,
我們會發現書本中的知識是如此有趣

已收到HKEAA EMAIL 12號會收到份卷

我想買番今年份卷睇下,唔係買分紙,我想問而家deadline左未? 如果未,幾時deadline?

重要聲明:小卒資訊論壇 是一個公開的學術交流及分享平台。 論壇內所有檔案及內容 都只可作學術交流之用,絕不能用商業用途。 所有會員均須對自己所發表的言論而引起的法律責任負責(包括上傳檔案或連結), 本壇並不擔保該等資料之準確性及可靠性,且概不會就因有關資料之任何不確或遺漏而引致之任何損失或 損害承擔任何責任(不論是否與侵權行為、訂立契約或其他方面有關 ) 。