本區搜索:
Yahoo!字典

[投訴] 版主很久沒上線

版主很久沒上線

我致力維持小卒不會出現違反版規的post,並作出數以十計的檢舉,唯只有Simon有閱讀短消息和處理。但近日連Simon都不見了,是否小卒版主不足?如是,本人樂意擔任。
但是重要的是儘快處理我檢舉的違規post,否則有更多人目無王法

不少版主超過1個月,甚至3年沒上線
http://lsforum.net/board/stats.php?type=team

重申:如果人手不足,本人樂意為壇服務

我樂意為本壇服務,並建議以下管理員/版主取消職務。(日期統計至2014年5月25日 12:06)
pak0811 (534日冇上線;積分、帖子低於10)
Archy (911日冇上線;而且積分、帖子皆為0)
ares23 (283日冇上線;但積分、帖子皆達到合理的數字,在線時間超過kungbernard,故只建議取消其管理員職務,保留超級版主之職務)
T_Leona (595日冇上線)
火柴 (745日冇上線)

引用:
原帖由 021044 於 2014-5-25 01:29 PM 發表
我樂意為本壇服務,並建議以下管理員/版主取消職務。(日期統計至2014年5月25日 12:06)
pak0811 (534日冇上線;積分、帖子低於10)
Archy (911日冇上線;而且積分、帖子皆為0)
ares23 (283日冇上線;但積分、帖子皆 ...
有必要大換血

e + 真係有好多水post

引用:
原帖由 k456456 於 2014-5-25 05:30 PM 發表
e + 真係有好多水post
咪係囉,再唔加版主都唔知可以點

引用:
原帖由 economic 於 2014-5-25 17:55 發表

咪係囉,再唔加版主都唔知可以點
版主唔係唔加,而是冇辦法再加,應該裁員!
管理員:最多只可以有3個人,除左kungbernard之外,其他取消職位!
超級版主:2個,但是而家既果2個都要取消!
版主:唔知點講...30日冇登入就取消!

回覆 6# 021044 的帖子

版主:唔知點講...30日冇登入就取消! <==i mean 要加返人replace

有版主上線但不執法?想點?

多謝樓主既用心,填左版主申請未?期望樓主做版主後水post減少
中大會計畢業 BAFS 小組私補按此查詢
BAFS資源集中帖按此

填左好耐加好多次啦,仲去信admin但無人理

我已發短消息去kungbernard

佢既答覆係:
我會嘗試在短期內重新整理所有現役版主
之前再推行新的版主招募

有新的消息我會第一時間通知大家
謝謝!

回覆 11# 021044 的帖子

thankyou

我地都係為小卒好

想問下而家可以點投訴d違規post?版主都消失曬

回覆 13# economic 的帖子

你不如直接發短消息去kungbernard

暫時會係6月中或尾正式招募
現階段準備重整版主名單
有進一步消息會通知大家

重要聲明:小卒資訊論壇 是一個公開的學術交流及分享平台。 論壇內所有檔案及內容 都只可作學術交流之用,絕不能用商業用途。 所有會員均須對自己所發表的言論而引起的法律責任負責(包括上傳檔案或連結), 本壇並不擔保該等資料之準確性及可靠性,且概不會就因有關資料之任何不確或遺漏而引致之任何損失或 損害承擔任何責任(不論是否與侵權行為、訂立契約或其他方面有關 ) 。