本區搜索:
Yahoo!字典

投票項目 ( 多選: 最多可選 14 項 ) 參與人數 209

1. Carl Hung (英皇教育)

33 (12.79%)

2. Raymond Kwok (英皇教育)

9 (3.49%)

3. J B Ng (英皇教育)

3 (1.16%)

4. Daniel Yu (現代教育)

37 (14.34%)

5. Bruce Chan (現代教育)

3 (1.16%)

6. Fred Chan (現代教育)

56 (21.71%)

7. Cliff Yeung (遵理學校)

58 (22.48%)

8. Andrew Lo (遵理學校)

25 (9.69%)

9. Michael G. (遵理學校)

8 (3.10%)

10. Nic Star (星河教育)

1 (0.39%)

11. Leo Lee (星河教育)

10 (3.88%)

12. Queenie Wu (嘉勳教育)

0 (0.00%)

13. Andy Cheng (The iCon Education)

0 (0.00%)

14. 其他 (請註明) / 不知道

15 (5.81%)

[DSE] 全港補習名師選舉 (經濟)

點解唔開埋chem,bio,phy,geog,chist,bafs...呀
一睇就知兩兄弟打手啦,開post都唔識開

引用:
原帖由 mjhotdog 於 2014-5-31 12:54 PM 發表
點解唔開埋chem,bio,phy,geog,chist,bafs...呀
一睇就知兩兄弟打手啦,開post都唔識開

咁就話打手?
BTW,我得閒先開埋其他...

mjhotdog出名攻擊洪權ga la,太紅la!!!

全世界讚佢的都是打手!!!太可憐了!!

不如你話洪權買了這個論壇la<打手 :lol

引用:
原帖由 troppachan 於 2014-5-31 12:59 PM 發表
mjhotdog出名攻擊洪權ga la,太紅la!!!

全世界讚佢的都是打手!!!太可憐了!!

不如你話洪權買了這個論壇la
全小卒都變成洪偉權打手既天下

引用:
原帖由 mjhotdog 於 2014-5-31 12:54 PM 發表 點解唔開埋chem,bio,phy,geog,chist,bafs...呀一睇就知兩兄弟打手啦,開post都唔識開
邊兩兄弟呀???

回覆 6# A_Ch 的帖子

補習界有邊兩兄弟係一齊教書啊?

CARL HUNG搞個投票區出來
如果最後輸左咪好HI HI
正傻仔

又係一個打手區...

引用:
原帖由 ylam123 於 2014-6-3 12:43 AM 發表
CARL HUNG搞個投票區出來
如果最後輸左咪好HI HI
正傻仔
CARL HUNG ce al dse 5**,我信專業

回覆 10# yimjanny 的帖子

cliff yeung局中人,唔信佢信邊個

CARL HUNG TIP 題準, 學歷高, 我都係補佢5* 左

引用:
原帖由 yimjanny 於 2014-6-3 01:36 PM 發表

CARL HUNG ce al dse 5**,我信專業
以家有幾多名師夠膽自己考一次DSE 呀??
仲要拎到5** 都話人請打手
人地用實力證明左自己啦

Andrew Lo 終極理性

回覆 13# walawla6 的帖子

考一次DSE代表D咩?係,佢係叻考得好。但係唔係代表其他老師囉唔到5星星。我估唔到carl hung同洪偉權一樣都係咁囉,我以為佢係兩個人,carl唔會搵打手做野,但點知都係一樣。
市場上唔代表冇其他選擇。cliff yeung佢係考評局出卷,改卷,寫marking,仲有份設計DSE個課程,Daniel Yu教學經驗豐富,Raymond kwok教學經驗都豐富,仲有好多名校生補佢,同埋寫唔少教科書同mock paper。每個補習老師都有唔同既長處囉。唔好以為有打手就可以多學生啦。

重要聲明:小卒資訊論壇 是一個公開的學術交流及分享平台。 論壇內所有檔案及內容 都只可作學術交流之用,絕不能用商業用途。 所有會員均須對自己所發表的言論而引起的法律責任負責(包括上傳檔案或連結), 本壇並不擔保該等資料之準確性及可靠性,且概不會就因有關資料之任何不確或遺漏而引致之任何損失或 損害承擔任何責任(不論是否與侵權行為、訂立契約或其他方面有關 ) 。