本區搜索:
Yahoo!字典

[DSE] 《《《《《DSE物理科補習大全》》》》》

引用:
原帖由 Tigergor 於 2014-6-25 07:21 PM 發表 thx for sharing! 幾時出數學啊?? 有d期待添
今晚返到屋企出啦
但陣間希望唔會比人話我係Dick Hui la
我只係希望所有野係客觀處理
有邊個位唔客觀 希望你地指出黎 而唔係亳無根據話人

Niva  
[發短消息] 2014-6-25 08:16 PM    #15
竟然有人問我係咪kenfung...
一陣我返到屋企貼cert算數

佢既背境資料我唔知不過你知道可以講呀!
原來kenfung做過calvinsun幫CY?

你收啦!你條尾巴露咗出來啦!
你都無補過Ken Fung又知佢教成點?
你可以話係師弟妹講你知「估到你會咁講㗎啦」即係不是親身感受,又憑咩講呢?
夠客觀嗎?

你講maths? 博雅教育又有邊個教呀?
不如講下英文呀!你個伙伴Billy Ng!

cert deleted~~~

你收啦!你條尾巴露咗出來啦!

你都無補過Ken Fung又知佢教成點?
你可以話係師弟妹講你知「估到你會咁講㗎啦」即係不是親身感受,又憑咩講呢?
夠客觀嗎?

請解釋!
你講maths? 博雅教育又有邊個教呀?
不如講下英文呀!你個伙伴Billy Ng!

你唔好叫Niva 改叫司馬超啦!😁

痴線...咁係咪要補過晒果十條友先出得POST去評論?...
我以前想補沈Sir但最後冇補我都有評論佢...
我冇補Frankie一樣話佢現代最好...

你都講下道理好wor...

邊個司馬超呀依家...
我只係出個簡評話各個導師教學方法
你就起人底,唔係focus係人地教學
仲要唔知係咪人地真係你講到咁

定係你唔鐘意我話ken chan唔好?
你地自己識分啦唉...

陣間出數學!

CY chau 你都介紹,佢有鬼1000以上學生,你睇佢係Calvin Sun 得兩班,仲要之前d班成日開唔成,都唔知佢依家總數有無30個學生,真可憐!

我唔知kenfung有冇幫cy做筆記
我理得佢幫cy定cw做筆記定播碟定掃地
哩d係你地補習界行內既關系 唔關我事
但都好想知 你點解會知得咁深入

引用:
原帖由 askfornotes 於 2014-6-25 09:00 PM 發表
CY chau 你都介紹,佢有鬼1000以上學生,你睇佢係Calvin Sun 得兩班,仲要之前d班成日開唔成,都唔知佢依家總數有無30個學生,真可憐!

CY同CW都好有料
就算CY同CW得返10個學生
我都會寫野介紹佢地

btw, 佢點解得返30個????

哈哈!咁你又知人助教係打手!
咁你憑咩?

你無補過其他,就唔應該俾意見,比如人哋做錯answer又點啫,教到咪得law

[quote]原帖由 askfornotes 於 2014-6-25 09:06 PM 發表
咁你憑咩?

你無補過其他,就唔應該俾意見,比如人哋做錯answer又點啫,教到咪得law

[/quote
http://lsforum.net/board/thread-244954-1-2.html

睇投票人數同留言

CW同KenChan應該係龍頭
點解KenChan票咁多? CW咁少?
係咪KenChan既學生特別鐘意上小卒?
CW既學生特別鐘意溫書?

所以咪話你唔知CY chau依家慘況,就咪再話佢好鬼多人law,Ken Fung

佢人數少,咪因為個Ken Fung ⋯⋯⋯

有人自稱神技「其實係抄人」,當自己創⋯⋯

而且我補過Ken Chan
知道佢教電教成點
完全唔係佢地吹到咁神囉!

我日校老師教得仲深入同埋練習題種仲多!

[quote]原帖由 askfornotes 於 2014-6-25 09:06 PM 發表
咁你憑咩?

[/quote
http://lsforum.net/board/thread-244954-1-2.html

睇投票人數同留言

CW同KenChan應該係龍頭
點解KenChan票咁多? CW咁少?
係咪KenChan既學生特別鐘意上小卒?
CW既學生特別鐘意溫書?

其實你都幾幼稚,票數差咁遠,係因為Ken Chan 學生人數多過CW 好多law

重要聲明:小卒資訊論壇 是一個公開的學術交流及分享平台。 論壇內所有檔案及內容 都只可作學術交流之用,絕不能用商業用途。 所有會員均須對自己所發表的言論而引起的法律責任負責(包括上傳檔案或連結), 本壇並不擔保該等資料之準確性及可靠性,且概不會就因有關資料之任何不確或遺漏而引致之任何損失或 損害承擔任何責任(不論是否與侵權行為、訂立契約或其他方面有關 ) 。