本區搜索:
Yahoo!字典

[DSE] 有無人補過Alphamind呢間數學補習社

引用:
原帖由 scberry 於 2018-4-22 11:58 AM 發表
見習天使,

唔該晒你,已經報名喇。
唔洗客氣啦~補左之後數學真係可以進步唔少~
加油呀~

引用:
原帖由 見習天使 於 2018-4-17 02:28 PM 發表

我補個個係陳Sir,佢好好啊,啲concept 講得好清晰,
平時係學校上堂聽到1999咁,補左之後都明咗好多。
我有個frd都有補佢,話佢講得好清楚~

[quote]原帖由 scberry 於 2018-4-22 11:58 AM 發表
見習天使,

唔該晒你,已經報名喇。

請問你是否也是找陳sir 補?如何?thanks

請問 FUNG SIR教得好唔好呀?thanks

引用:
原帖由 idachanida 於 2018-5-7 12:40 PM 發表
請問 FUNG SIR教得好唔好呀?thanks

我補緊佢喎。佢真係逐個步驟同你講,講得好仔細架。
但有時啲gag就爛少少囉

我見前面D人揾陳sir補,都無提Fung sir, 我擔心唔好就浪費時間了!

引用:
原帖由 idachanida 於 2018-5-18 07:28 AM 發表
我見前面D人揾陳sir補,都無提Fung sir, 我擔心唔好就浪費時間了!

佢講得好仔細,如果你有topic係完全唔明,揾佢幫手就最岩。好似之前學校教PnC,真係唔明學校阿sir講咩
但馮sir講完就明好多

上門補習其實有時仲有效 :lol
大型補習社我都係報PHY ONLY

大型補習社好鬼貴

到底英文補習班邊間好?

cccccccccccccccccc

老虎機遊戲

比其他線上娛樂城更容易贏錢,所以也就是為甚麼這麼多人會選擇老虎機遊戲的原因

重要聲明:小卒資訊論壇 是一個公開的學術交流及分享平台。 論壇內所有檔案及內容 都只可作學術交流之用,絕不能用商業用途。 所有會員均須對自己所發表的言論而引起的法律責任負責(包括上傳檔案或連結), 本壇並不擔保該等資料之準確性及可靠性,且概不會就因有關資料之任何不確或遺漏而引致之任何損失或 損害承擔任何責任(不論是否與侵權行為、訂立契約或其他方面有關 ) 。