本區搜索:
Yahoo!字典

[其他] 新修訂的論壇壇規,請大家注意及遵守,謝謝! (最後更新: 09年7月19日)

引用:
原帖由 abcdabcd 於 2007-6-11 09:05 PM 發表
咁, 可以點表達/堅持自己的立場?
由於宗教是一種信仰
每人都可以有自己的宗教
在沒有對錯的情況下
為堅守自己的立場而與他人引起紛爭
最後只會破害論壇的秩序
因此要學懂如何忍讓
接立不同的意見
一個冇用o既~~壇主~~=0="

<五>  嚴禁發表文章留言含有色情、宗教、迷信等或有關網站之連接。

咁係唔係唔可以討論CE Religious Studies/CE 佛學?

引用:
原帖由 ctb969 於 2007-6-16 02:44 PM 發表
<五>  嚴禁發表文章留言含有色情、宗教、迷信等或有關網站之連接。

咁係唔係唔可以討論CE Religious Studies/CE 佛學?
當然唔係啦...
rs同佛學一定可以講既...
不過唔好宣傳叫人信教..

回覆 #1 kungbernard 的帖子

鼓勵發貼又限制發貼量
這爛論壇上來幹什麼?
系統又爛,經常自動登出
我不玩啦
請del這個ac

THX!!

引用:
原帖由 Royal-MathsKit 於 2007-6-9 12:03 AM 發表
大量濫發文章、回覆 ... 其實大量 = 幾多
絕對權力...............

<二>  不得在本論壇上載任何侵權的檔案及軟件。同時,由於本論壇跟香港考試及評核局達成協議,不得在論壇上載任何歷屆會考、高考試題 及 評分標準。

至今一直末解決!!

引用:
原帖由 YS.ak-97 於 2008-4-1 11:08 PM 發表
鼓勵發貼又限制發貼量
這爛論壇上來幹什麼?
系統又爛,經常自動登出
我不玩啦
請del這個ac
你又講得有道理wo
鼓勵發貼
又限制發貼

買賣二手書得唔得?

回覆 #63 surelose 的帖子

不行
嚴禁所有買賣

引用:
原帖由 October3rd 於 2008-5-29 10:30 PM 發表

如果係gum, 呢個麻煩你la:
http://lsforum.net/board/viewthread.php?tid=63670&highlight=
如有得罪, 請見諒
今晚早點訓

引用:
原帖由 October3rd 於 2008-5-29 10:35 PM 發表
係wo, 記得今朝ge約會
(你叫埋香港小子吧!)
btw, 就此(帖)stop了, 呢個帖始終都ng係吹水用,
ng好令版主難做la

版主: 如果有需要, 可以稍後delete此帖, 打擾了, sorry
咩叫BTW

重要聲明:小卒資訊論壇 是一個公開的學術交流及分享平台。 論壇內所有檔案及內容 都只可作學術交流之用,絕不能用商業用途。 所有會員均須對自己所發表的言論而引起的法律責任負責(包括上傳檔案或連結), 本壇並不擔保該等資料之準確性及可靠性,且概不會就因有關資料之任何不確或遺漏而引致之任何損失或 損害承擔任何責任(不論是否與侵權行為、訂立契約或其他方面有關 ) 。