本區搜索:
Yahoo!字典

投票項目 ( 單選 ) 參與人數 27

1. Applied Maths.(中文)

1 (3.70%)

2. Applied Maths.(英文)

18 (66.67%)

3. Computer Applications.(中文)

2 (7.41%)

4. Computer Applications.(英文)

6 (22.22%)

[選科] 應數(AS) or 電腦(AS)

應數(AS) or 電腦(AS)

在應數(AS)同電腦(AS)之中...我要揀一科
我學校教應數果個老師好廢..d老師建議我讀電腦
我數學B...以前用中文讀
但係電腦我中四五又無修...我驚讀唔黎
另外...我又唔知用中文定英文讀好
各位幫幫忙...比下意見...thx

你重有份邊科? 數學又咩GRADE? 讀開中文定英文?...

中四五無修CIT對中六七CA不大影響

aucy 兩科都揀曬 ........ 因為學校逼 aucy 咁做 ...........

引用:
原帖由 aucy 於 2008-8-6 03:08 PM 發表
aucy 兩科都揀曬 ........ 因為學校逼 aucy 咁做 ...........
你果間咩學校-- 咁大整古。。

引用:
原帖由 hopeful_boy 於 2008-8-6 03:47 PM 發表

你果間咩學校-- 咁大整古。。
校名 .... 無謂講喇 ...... aucy 都諗緊 HKALE 2AL+2AS 點死好

仲諗住你轉左莊記。。

引用:
原帖由 hopeful_boy 於 2008-8-6 03:50 PM 發表
仲諗住你轉左莊記。。
睇完個分數腳仔軟 ...... 留原校好 d

回覆 #2 jacky0620 的帖子

我數學B...以前讀中文

有冇讀amath???有就Applied Maths.(英文)

引用:
原帖由 aucy 於 2008-8-6 03:49 PM 發表

校名 .... 無謂講喇 ...... aucy 都諗緊 HKALE 2AL+2AS 點死好
不過2AL+1AS會危d..
比心機!!
CU IBBA

重要聲明:小卒資訊論壇 是一個公開的學術交流及分享平台。 論壇內所有檔案及內容 都只可作學術交流之用,絕不能用商業用途。 所有會員均須對自己所發表的言論而引起的法律責任負責(包括上傳檔案或連結), 本壇並不擔保該等資料之準確性及可靠性,且概不會就因有關資料之任何不確或遺漏而引致之任何損失或 損害承擔任何責任(不論是否與侵權行為、訂立契約或其他方面有關 ) 。