本區搜索:
Yahoo!字典

[JUPAS] (2010AL)CU揮手區~[31/7/10新加各M群]

引用:
原帖由 平常心 於 2010-7-7 06:05 PM 發表

相信是環球商業學......
平兄真的喜歡說笑...
【DSE Maths】中大教育文憑 × 數學系畢業◆助你奪*升Lv~
首次以課題分班,10月開班招生,快d黎睇下~

導師簡介:按此進入

回覆 #46 傑Simon 的帖子

神秘科,簡稱「神科」,
沒錯的了......

回覆 #47 平常心 的帖子

那應該是神學了
【DSE Maths】中大教育文憑 × 數學系畢業◆助你奪*升Lv~
首次以課題分班,10月開班招生,快d黎睇下~

導師簡介:按此進入

引用:
原帖由 11111111 於 2010-7-7 06:28 PM 發表

一樣喎
係咪係西部教學大樓?
係ar~ 到時見啦

引用:
原帖由 天•藍光 於 2010-7-7 11:05 PM 發表

係ar~ 到時見啦

我入medi,計埋我呀

各位入medi ge神人係math定bio 班的
想知道medic 係math班算唔算熱門神科

引用:
原帖由 MeechChelle 於 2010-7-8 02:13 PM 發表
我入medi,計埋我呀
你唔係今年升yr2啦咩

如果cu ce 唔夠20
但al 又唔係好突出,C/D
咁有冇機入D 收分唔太高既科:<
EG. NURSING :<

回覆 #53 whsvin 的帖子

咩呀, 我係2010AL 架,不過係conditional offer 入cu medi !!!! :@ :@

回覆 #55 MeechChelle 的帖子

我唔多明你個情況??

回覆 #55 MeechChelle 的帖子

哈哈, 計左你了

我CE 29,math,amtha A,中文,英文lv3
AL bcc dd
入到cu stat 嗎/.\......

引用:
原帖由 wallace_hk 於 2010-7-9 04:16 PM 發表
我CE 29,math,amtha A,中文,英文lv3
AL bcc dd
入到cu stat 嗎/.\......
你CE咁高, 實入到啦

回覆 #25 ~Wacke~ 的帖子

CLC C UE D  chem,pure B phy C
CE 25 =V=
CU IBBA

重要聲明:小卒資訊論壇 是一個公開的學術交流及分享平台。 論壇內所有檔案及內容 都只可作學術交流之用,絕不能用商業用途。 所有會員均須對自己所發表的言論而引起的法律責任負責(包括上傳檔案或連結), 本壇並不擔保該等資料之準確性及可靠性,且概不會就因有關資料之任何不確或遺漏而引致之任何損失或 損害承擔任何責任(不論是否與侵權行為、訂立契約或其他方面有關 ) 。