本區搜索:
Yahoo!字典

[其他] 元朗英皇X育示範如何"力捧"自己公司的老師[有相]

i see,btw 英sosad

不嬲3個都係廢,勁宣傳之嘛...
KOOPA ,KEN CHAN,ARTHUR先係三大MAKET LEADER

i like Koopa!!

其實我覺得koopa同wilson個market好唔同,koopa係m2同for maths強人,wilson係core m1,就算有人cut走koopa d info,唔會影響太大

koopa都唔係咁好啦,成日上堂話ks同wilson

社會不嬲都係咁架啦

引用:
原帖由 matthewhin 於 2011-8-4 12:22 AM 發表
其實我覺得koopa同wilson個market好唔同,koopa係m2同for maths強人,wilson係core m1,就算有人cut走koopa d info,唔會影響太大
cut走koopa d info,唔會影響太大...
唔係計影響大小呀先生...
偷野就算偷一粒花生都係犯法.偷一粒花生好大影響咩?

引用:
原帖由 ayy9878 於 2011-8-4 12:27 AM 發表
koopa都唔係咁好啦,成日上堂話ks同wilson
事實係佢上年俾人做左幾次...忍無可忍....

回覆 22# 03050 的帖子

sad but true

回覆 22# 03050 的帖子

算LA,右可以點?我覺得大家會知道的,要support koopa就會去support la,(其實我報左wilson )

抽wilson水既單張

回覆 25# matthewhin 的帖子

deleted

十萬個同意樓上所講ge野 ;)

回覆 27# 37-389-5077 的帖子

使唔使ar,大家吹下水

引用:
原帖由 03050 於 2011-8-4 12:17 AM 發表
不嬲3個都係廢,勁宣傳之嘛...
KOOPA ,KEN CHAN,ARTHUR先係三大MAKET LEADER
agree
我比d宣傳欺騙左,
試完koopa之後即刻想飛起wilson,
奈何果時距開好少班...
燒完...補完會後悔

重要聲明:小卒資訊論壇 是一個公開的學術交流及分享平台。 論壇內所有檔案及內容 都只可作學術交流之用,絕不能用商業用途。 所有會員均須對自己所發表的言論而引起的法律責任負責(包括上傳檔案或連結), 本壇並不擔保該等資料之準確性及可靠性,且概不會就因有關資料之任何不確或遺漏而引致之任何損失或 損害承擔任何責任(不論是否與侵權行為、訂立契約或其他方面有關 ) 。