本區搜索:
Yahoo!字典

[ICT] ICT 自製筆記分享!由今日起讀好ICT! [筆記交由現職教師更新][新增英文筆記]

REALLY THX!!!

thx for sharing

Thanks for supporting.
考完試之後會繼續努力
中大會計畢業 BAFS 小組私補按此查詢
BAFS資源集中帖按此

支持....樓主加油

thx~!我會溫嫁啦~!@@

好支持樓主!!
但係我想知道你DEC 25個更新係邊度??我搵唔到...

thank u ar !

真係好多謝你呀
好有用, 幫好大忙呀

雖然未睇~不過都想講thz樓主~支持你呀~~

好開心. 一個無set hide既post都有好多唔同既版友回覆支持! 多謝各位! 祝各位學業上,特別係ICT呢一科可以成功!
引用:
原帖由 憤怒的烏龜 於 13-1-2012 06:25 PM 發表
好支持樓主!!
但係我想知道你DEC 25個更新係邊度??我搵唔到...
多謝支持.
關於 DEC 25既更新,請睇 : https://docs.google.com/viewer?a ... mYxYWQwZDc5MTExZmYy
係呢一份chapter 18
引用:
原帖由 雅彌 於 14-1-2012 12:58 AM 發表
雖然未睇~不過都想講thz樓主~支持你呀~~
引用:
原帖由 ken05 於 13-1-2012 09:55 PM 發表
真係好多謝你呀
好有用, 幫好大忙呀
引用:
原帖由 cw4727 於 13-1-2012 09:54 PM 發表
thank u ar !
Thanks you.
引用:
原帖由 yeunglong1029 於 12-1-2012 10:52 PM 發表
thx~!我會溫嫁啦~!@@
加油!

BAFS資源集中帖按此

樓主想問下total有幾多份筆記???
仲有有冇第六課既筆記架??

雖然我讀英文 不過睇中文理解下都好既
都好欣賞你唔hide同大家分享 留名支持!另外有冇關於excel,sql同埋html既筆記?

引用:
原帖由 憤怒的烏龜 於 15-1-2012 02:54 PM 發表
樓主想問下total有幾多份筆記???
仲有有冇第六課既筆記架??
ch.6 文書處理冇. 因為內容比較簡單同埋實用性較大. 所以之前冇打算整.
如果有時間同搵倒足夠資源既話可能會增加呢一課. 但整呢課既次序會相對次要.
引用:
原帖由 3fgg 於 15-1-2012 03:10 PM 發表
雖然我讀英文 不過睇中文理解下都好既
都好欣賞你唔hide同大家分享 留名支持!另外有冇關於excel,sql同埋html既筆記?
Excel : 或會容後製作. 但因為需時較長所以可能要搵啲假期時間黎搞.
SQL : 小弟比較唔熟悉既一環,因為學校未教曬SQL既野. 所以應該暫時未會有.
HTML : 其實唔少網站教學/網絡上既HTML筆記/參考資源同書都相似,都係比個code你之後比你睇效果. 所以應該唔會係預期整既範圍

多謝兩位版友既支持同查詢
BAFS資源集中帖按此

thz for sharing  

Latest update : 18 Jan 2012

加入ch.7 試算表筆記(1頁) , 仲有內容容后加入. 趕住農曆年尾出爐先.
BAFS資源集中帖按此

重要聲明:小卒資訊論壇 是一個公開的學術交流及分享平台。 論壇內所有檔案及內容 都只可作學術交流之用,絕不能用商業用途。 所有會員均須對自己所發表的言論而引起的法律責任負責(包括上傳檔案或連結), 本壇並不擔保該等資料之準確性及可靠性,且概不會就因有關資料之任何不確或遺漏而引致之任何損失或 損害承擔任何責任(不論是否與侵權行為、訂立契約或其他方面有關 ) 。