本區搜索:
Yahoo!字典

[課程查詢] 跪求讀polyu既BD of Computing既人入一入泥!!!!!!!!!

跪求讀polyu既BD of Computing既人入一入泥!!!!!!!!!

想問一下呢科係上年既平均收生成績係幾多?我睇JUPAS個網上面既PDF既資料就寫係14.9,但係係POLY既網到就寫19.9
咁其實我而家應該跟邊一個分去睇?同埋呢科佢話英文同數學都會計重分
咁即係會計重幾多?求高人賜教

我估計自己既分如下:
保守: CORE: 4343 ELECTIVE: ICT 4 ECON 4
BEST: CORE 4453 ELECTIVE: ICT 4 ECON 5

ICT原本應該可以好D,無奈老師實在太廢,
令到我好似自修ICT咁

唉之前揀科都自知自己入U既機會好微,

但係又其實對呢D資訊都係一知半解,
而最後由於淨係想入到大學既關係,
所以就將JS3868 BD of Computing呢科就擺左係A1
吾知呢個成績有冇機會入到呢?

同埋今年大學既收生成績其實係咪會高左好多?
如果要入大學(不求三大),英文得3,係咪冇望呢?!

求各位高人指點
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

你既best 成功便可以了
Hear me roar !

回覆 1# raina_a0211 的帖子

我個ICT老師仲要教埋通識

引用:
原帖由 zonewind 於 2013-3-17 07:15 PM 發表
你既best 成功便可以了
唉最弊自己真係冇乜可能考到BEST咁
引用:
原帖由 BE145 於 2013-3-17 07:33 PM 發表
我個ICT老師仲要教埋通識

咁把炮 em35 ?!我戈個淨係教全校ICT,負責學校既IT野 em35

em46 em46 em46 em46 em46 em46 em46

無讀ICT難可難入?????????

全4應該都入硬 em35

引用:
原帖由 keung2007 於 2013-3-20 06:32 PM 發表
無讀ICT難可難入?????????
你係問難吾難入?冇讀ICT其實應該冇乜影響,我見佢計重分既科都冇ICT
引用:
原帖由 卡門 於 2013-3-20 08:13 PM 發表
全4應該都入硬

em35
真係?你讀緊呢科??
咁我保守計既成績有冇望

重要聲明:小卒資訊論壇 是一個公開的學術交流及分享平台。 論壇內所有檔案及內容 都只可作學術交流之用,絕不能用商業用途。 所有會員均須對自己所發表的言論而引起的法律責任負責(包括上傳檔案或連結), 本壇並不擔保該等資料之準確性及可靠性,且概不會就因有關資料之任何不確或遺漏而引致之任何損失或 損害承擔任何責任(不論是否與侵權行為、訂立契約或其他方面有關 ) 。