本區搜索:
Yahoo!字典

[JUPAS] 有冇人收到HKU MBBS 2ND IN

我想知有冇人35,34 有得IN??

引用:
原帖由 aesopr16929 於 2013-7-23 11:25 PM 發表
yes, 有位同學36都一齊有得in, 我唸36係cut-off lol
唔關事,,, 好似話你想入到MBBS點都要IN 一次
所以38都要FIRST IN

引用:
原帖由 bobby4646 於 2013-7-24 12:57 AM 發表
我想知有冇人35,34 有得IN??
咪玩啦....個分根本唔夠in咩鬼

請問有得in ge 朋友, 係幾時in?

引用:
原帖由 Freedom32 於 2013-7-24 07:46 AM 發表
請問有得in ge 朋友, 係幾時in?
明天 25/7

引用:
原帖由 QFN 於 2013-7-24 02:42 AM 發表
咪玩啦....個分根本唔夠in咩鬼
上年個LOWEST 係35.
好怕37分 都唔夠分. 今年D人好似好高分咁...

回覆 21# doraemon7 的帖子

請問係唔係全部人都係明天in?

引用:
原帖由 Freedom32 於 2013-7-24 11:14 AM 發表
請問係唔係全部人都係明天in?
明天4點

回覆 22# Freedom32 的帖子

明天2:45-3:30

有冇人係36分FIRST IN左冇SECOND IN?

我37 有firstin 無secondin

引用:
原帖由 rocketskyfly 於 2013-7-25 01:43 AM 發表
我37 有firstin 無secondin

冇SECOND IN 姐係入左
CONGRAT

今日in咗first in
唔知會唔會有second in?
btw d 人個個都好勁-_-

[quote]原帖由 bobby4646 於 2013-7-25 08:28 PM 發表

there wont be second in.
I was there today too. at 3.30 pm
btw. mind to share ur mark? I got 37. a girl got 36 and a boy got 38.

引用:
原帖由 doraemon7 於 2013-7-25 08:58 PM 發表
[quote]原帖由 bobby4646 於 2013-7-25 08:28 PM 發表

there wont be second in.
...
why wont there be 2nd in????
i heard that some people will ahve individual interviews last year
me 36

重要聲明:小卒資訊論壇 是一個公開的學術交流及分享平台。 論壇內所有檔案及內容 都只可作學術交流之用,絕不能用商業用途。 所有會員均須對自己所發表的言論而引起的法律責任負責(包括上傳檔案或連結), 本壇並不擔保該等資料之準確性及可靠性,且概不會就因有關資料之任何不確或遺漏而引致之任何損失或 損害承擔任何責任(不論是否與侵權行為、訂立契約或其他方面有關 ) 。