本區搜索:
Yahoo!字典

[JUPAS] 有冇人收到HKU MBBS 2ND IN

引用:
原帖由 123jack 於 2013-7-28 06:39 PM 發表
SO DO I ,,,,,
BTW 我都唔知HKU 到底用咩準則俾FIRST IN , 我屋村英中有, 但有個FD 係名校, 學校成績又OK ,都冇FIRST IN
我估係每間學校頭3名. 或者有咩特別PRIZES果D. 你個FD 間中學太多強者. 排唔到.

我4C+2X=37. INTERVIEW 普通. 希望OK

回覆 61# doraemon7 的帖子

37 都入唔到會唔會咁SAD

引用:
原帖由 123jack 於 2013-7-28 06:46 PM 發表
37 都入唔到會唔會咁SAD
MBBS 呀... 好多人都講今年個分會高左. 雖然我覺得呢D神科好難再點升. 不過都好驚

巴打IN成點?

回覆 63# doraemon7 的帖子

我放榜之前IN 左, 果時1X 個人一GP, 自覺唔錯
點知.........DSE 個分實在太柒
所以E家好緊張條BORDERLINE 同SECOND IN 果D野

樓上介唔介意share 下幾分?

ME ?
35分

ok la
如果你覺得first in 幾好
依個成績一係直入
一係有2nd in(individual)
當然前者好d :p

引用:
原帖由 123jack 於 2013-7-28 07:25 PM 發表
ME ?
35分
佢冇叫你SEC IN. 你又IN 得OK. 多數冇問題喇.

引用:
原帖由 bobby4646 於 2013-7-28 07:33 PM 發表
ok la
如果你覺得first in 幾好
依個成績一係直入
一係有2nd in(individual)
當然前者好d :p

巴打你情況如何. 介唔介意SHARE 下?

我36分
放榜後in   幾好
後日in dental

回覆 64# 123jack 的帖子

放心我柒過你,兩科core 4左T.T  唯有好似買股票甘好多人買mbbs個分升我就博佢跌

咁但係如果我好叻仔咁擺佢係A02 , 係唔係冇希望

你a1擺咩?

回覆 73# bobby4646 的帖子

CU MEDIC,,,,,但INTERVIEW 已經GG 了

引用:
原帖由 123jack 於 2013-7-29 06:24 PM 發表
CU MEDIC,,,,,但INTERVIEW 已經GG 了
點會擺CU先嫁.....

重要聲明:小卒資訊論壇 是一個公開的學術交流及分享平台。 論壇內所有檔案及內容 都只可作學術交流之用,絕不能用商業用途。 所有會員均須對自己所發表的言論而引起的法律責任負責(包括上傳檔案或連結), 本壇並不擔保該等資料之準確性及可靠性,且概不會就因有關資料之任何不確或遺漏而引致之任何損失或 損害承擔任何責任(不論是否與侵權行為、訂立契約或其他方面有關 ) 。