本區搜索:
Yahoo!字典

[JUPAS] 有冇人收到HKU MBBS 2ND IN

回覆 75# bobby4646 的帖子

想入中大多D,,,,點知INTERVIEW.....

引用:
原帖由 123jack 於 2013-7-29 06:43 PM 發表
想入中大多D,,,,點知INTERVIEW.....
但係你入唔到CU都唔會入到HKU-_-
(according to statistics in the past few years lol)

回覆 77# bobby4646 的帖子

有冇人可以一槍打死我

引用:
原帖由 gf1995922 於 2013-7-28 08:41 PM 發表
放心我柒過你,兩科core 4左T.T  唯有好似買股票甘好多人買mbbs個分升我就博佢跌
MBBS 有機會好似上年咁.
不過CU 好似會升. 因為佢只IN 41分或以上. 雖然我唔知係味=41分以下一定唔收

引用:
原帖由 bobby4646 於 2013-7-29 07:28 PM 發表

但係你入唔到CU都唔會入到HKU-_-
(according to statistics in the past few years lol)
咁又未必. 今年CU 同HKU 計分方法唔同.
同埋放A123 真係冇影響

回覆 79# doraemon7 的帖子

真係比CU伏死左,無端端整左個GMedic出黎拉高哂d分

引用:
原帖由 omgomg002 於 2013-7-29 10:34 PM 發表
真係比CU伏死左,無端端整左個GMedic出黎拉高哂d分
其實佢佔左CU JUPAS 10個位. 影響不大. 反而奇怪係上年LQ 係40. 今年INTERVIEW 起碼41. 好似太高.
我記得BROTHER 你同我一樣分的
你IN MBBS 如何?

回覆 82# doraemon7 的帖子

我MBBS放榜前in,in得唔好,放榜後(4+2得35分唔敢搏)冇放到... 點知CU medic 又中伏. 唉

引用:
原帖由 omgomg002 於 2013-7-29 10:42 PM 發表
我MBBS放榜前in,in得唔好,放榜後(4+2得35分唔敢搏)冇放到... 點知CU medic 又中伏. 唉
其實個個都講IN 完好差。可能未必。 係自己太WORRY。

引用:
原帖由 omgomg002 於 2013-7-29 10:42 PM 發表
係A3放咩? SAFE?

回覆 85# doraemon7 的帖子

CHING 呢 ?
我擺左PT

引用:
原帖由 123jack 於 2013-7-29 11:02 PM 發表
CHING 呢 ?
我擺左PT
I put ifaa. we are both safe for a3. but we want to be doctors!!!!!

回覆 87# doraemon7 的帖子

說出我心聲!!!!!!!!!!

I want to be a doctor DDDDDDDDDDD

我有個fd 4c2x=42 要2nd in... 有1st in而家有d驚
利申: a1 mbbs 4c2x=37 有1st in, 冇2nd in

重要聲明:小卒資訊論壇 是一個公開的學術交流及分享平台。 論壇內所有檔案及內容 都只可作學術交流之用,絕不能用商業用途。 所有會員均須對自己所發表的言論而引起的法律責任負責(包括上傳檔案或連結), 本壇並不擔保該等資料之準確性及可靠性,且概不會就因有關資料之任何不確或遺漏而引致之任何損失或 損害承擔任何責任(不論是否與侵權行為、訂立契約或其他方面有關 ) 。