本區搜索:
Yahoo!字典

[投訴] 見習版主公器私用人神共憤

回覆 #16 笑看風雲 的帖子

應該一開始提出異議, 而唔係犯左規先黎提出lor, 咁樓主之前究境係冇睇到個版規定係覺得個版規冇問題呢.
前者係樓主ge問題, 若是後者就不應在此無理取鬧.

ps. 當然而家提出異議係可以ge, 但睇返樓主, 用意絕不只在於提出異議
我只係想指出, 要追番樓主被扣ge分係唔合理的

Failing to prepare is preparing to fail!!!
想入好既大學,先要公開試考得好,更要jupas排得好!!!

想搵人補習??? Click on this:
http://www.lsforum.net/board/vie ... e%3D1&frombbs=1

如樓主想繼續討論笑話區ge版規, 請先改番個帖名
Failing to prepare is preparing to fail!!!

http://www.lsforum.net/board/vie ... e%3D1&frombbs=1

回覆 #9 peterp2509 的帖子

理性咁睇, 你講句野真係幾無意義

回覆 #18 peterp2509 的帖子

我從都無話討論笑話區ge版規,你睇清楚啦!
依家係我受不公對待呀,我要同你傾版規呀?你無野呀嘛!

點解小卒咁多人
版主得咁少?

就係有一班人死都企係版主個邊
版主即使有錯都唔認(同D日本仔一樣, 南京大屠殺都唔認錯)
唔為會員著想
吓吓扣分
扣分可以解決問題咩

一個見到會員有犯錯就扣分就係好版主?
版主們諗諗吧

回覆 #21 世腹 的帖子
唔好燥住
等超版處理

回覆 #22 09ce考生 的帖子

一句就答到你: 你估版主咁容易請?
我對你已經失去耐性了

回覆 #21 世腹 的帖子

唔該你都睇清楚, 話你係討論係版規ge唔係我
我亦唔認為你ge本意係討論版規

不公平對待???
現實情況多得是, 就正如 一日有幾百人衝紅燈得一兩個比人捉
你本身有冇錯先, 有的話被罰係正常ge,
你覺得版主無捉其他人, 你大可以報告個d帖等佢地去捉,
如果佢地都係唔捉ge, 咁你先會有個藉口去話個版主辦事不力/處事不公.

回覆 #19
有早知, 就如何會有今日?
你見到1990年代, 2000年代初期有人高呼"打倒不公議會, 踢走保皇惡黨"等口號嗎?
2008年5月21日之前, 何來有豆腐渣名稱的出現?

你係想講d咩呢???

回覆 #22
死都企係版主個邊??

難道你覺得樓主好啱??

回覆 #23 ares23 的帖子

某程度上的確令人幾反感吓
人地逼住發帖, 仲鬼會睇你D版規咩, 係咪先
跟住你地又扣人分
人地實對你地反感啦
仲邊會想做版主?

再講, 你地close咗版主申請
人地點知你地唔夠人用姐
係, 請版主係難(要睇好多野)
但係你地連條渠道都冇
咁算點先

好似我呢種發得咁多帖既會員
黎既目的根本唔係為咗攞資源

明明有方法改善呢個問題
點解唔改善呢?
你地真係想見到成日有班人不停灌水?

我講既野係回緊你既野, 同本帖主題無關
唔好搵機會扣我分

回覆 #25 09ce考生 的帖子

不如開過另外一個帖黎討論na

人地逼住發帖, 仲鬼會睇你D版規咩, 係咪先
咁樣死左都唔抵可憐na
就好似要過關貪快, 但又唔留意個度係地雷區, 呯, 死左, 又可以怨邊個呢

回覆 #25 09ce考生 的帖子

既然無關就請你開新帖
我對你已經失去耐性了

回覆 #30 笑看風雲 的帖子

後知後覺當然可以, 但亦要接受後知後覺ge後果, 好明顯樓主而家係唔接受

重要聲明:小卒資訊論壇 是一個公開的學術交流及分享平台。 論壇內所有檔案及內容 都只可作學術交流之用,絕不能用商業用途。 所有會員均須對自己所發表的言論而引起的法律責任負責(包括上傳檔案或連結), 本壇並不擔保該等資料之準確性及可靠性,且概不會就因有關資料之任何不確或遺漏而引致之任何損失或 損害承擔任何責任(不論是否與侵權行為、訂立契約或其他方面有關 ) 。