本區搜索:
Yahoo!字典

[投訴] 無啦啦被關閉貼子 [好火]

禁止訪問即係唔用佢個ac就入到啦, isn't it?

引用:
原帖由 FDLWW 於 2007-9-23 11:43 PM 發表

但你以屈人ge方式來獲取unban IP 好似有點兒不太文明
不文明.......
我邊到屈人先???

引用:
原帖由 321sdnsdn 於 2007-9-23 11:43 PM 發表
禁止訪問即係唔用佢個ac就入到啦, isn't it?
應該就係
如有錯誤,請多多指教
-----------------------------------------------------------
TIME WAITS FOR NO ONE
PHYSICS CHEMISTRY PURE MATHEMATICS

論壇管理層有自己的一套管理手法
我回應了那帖才把帖關上
因為我認為已經沒有再回應的需要

我相信任何一個論壇
壇主也應該有權拒絕令論壇引起紛爭的會員進入
只是看會員hihihellohello 一被ban
就有為數不少的會員為他請命、帶來紛爭
這已足以證明此會員對論壇帶來不良影響

再者,自從6月公布新修訂的壇規以後
只要版主認為該會員的行為違規
便有ban 其會員資格的能力

請會員不要再為會員hihihellohello 引起爭吵
此事管理層決定了,不會改變判決
希望大家明白!
一個冇用o既~~壇主~~=0="

回覆 #32 321sdnsdn 的帖子

有點兒咄咄逼人的意味

引用:
原帖由 321sdnsdn 於 2007-9-23 11:37 PM 發表
總之就係比人ban ip啦, 要求一個合理的解釋!!!!
你已經段定左係ban ip... 但沒有證據.. 應該算係屈
如有錯誤,請多多指教
-----------------------------------------------------------
PHYSICS CHEMISTRY PURE MATHEMATICS

引用:
原帖由 sinbun2003 於 2007-9-23 11:46 PM 發表
有點兒咄咄逼人的意味
我問下姐 =.=

引用:
原帖由 FDLWW 於 2007-9-23 11:46 PM 發表

你已經段定左係ban ip... 但沒有證據.. 應該算係屈
如果佢唔用自己ac就入到黎, 咁我唔多明點解佢入唔到黎小卒~

既然壇主不希望看見爭吵, 我也不便繼續回覆和發問了。
如有錯誤,請多多指教

回覆 #40 tonylam1232000 的帖子

如今自言 "唔多明點解" , 敢問閣下又有否自行查個清楚明白才在此咄咄逼人呢?

我反問喳, 唔係唔知, 我意思係得封ip先入唔到!
唔封ip的話, 佢唔用自己個ac都可以進入論壇範圍, 至少入到論壇的index掛!!!
依+就係話入唔到丫ma!!!!

咁而家即係點??

回覆 #41 Sweetbaby22 的帖子

即係有人比人ban ip, 仲未比人還一個清白囉!!!

回覆 #40 321sdnsdn 的帖子

引用:
據 "資料" 顯示: http://littlesoldier.net/board/viewpro.php?username=321sdnsdn
既然閣下註冊日期為2007-7-15, 想必會對 "使用論壇" 有一定知識.
如今自言 "唔多明點解" , 敢問閣下又有否自行查個清楚明白才在此咄咄逼人呢?
引用:
原帖由 321sdnsdn 於 2007-9-23 23:56 發表

我反問喳, 唔係唔知, 我意思係得封ip先入唔到!
唔封ip的話, 佢唔用自己個ac都可以進入論壇範圍, 至少入到論壇的index掛!!!
依+ ...
補充:
回覆 #34 kungbernard 的帖子
好了, 既然壇主不希望爭吵的話, 我也不再回覆下去好了.

引用:
原帖由 tonylam1232000 於 2007-9-24 12:03 AM 發表

好了, 既然壇主不希望爭吵的話, 我也不再回覆下去好了.
你無話可說喳掛.........
我都係去訓教算, 所以講咩都唔會有人理, ni個壇真係掂....

各位, 壇主已經解釋了,被ban者是有充分理由被ban的.
如果大家吵嚷是為了解ban的話,壇主已經明言不會改變判決.

希望各位不要再無休止無意義地爭吵下去了.
做一些我能夠做到的事...

重要聲明:小卒資訊論壇 是一個公開的學術交流及分享平台。 論壇內所有檔案及內容 都只可作學術交流之用,絕不能用商業用途。 所有會員均須對自己所發表的言論而引起的法律責任負責(包括上傳檔案或連結), 本壇並不擔保該等資料之準確性及可靠性,且概不會就因有關資料之任何不確或遺漏而引致之任何損失或 損害承擔任何責任(不論是否與侵權行為、訂立契約或其他方面有關 ) 。